duminică, 27 mai 2012

Arcturian Activation !!!


Meditati cu bucurie -

Arcturian Activation


Arcturian Frequencies - Timeshift extended


KEYS OF ASCENSION: ARCTURIAN CODES


Arcturian and Andromedan encoding

Inca o dovada a HARULUI




O fotografie facuta in timpul slujbei Liturgice ortodoxe -
Particiipatii nu vedeau nimic deosebit cu ochiul liber .


Studiind fotografiile a aparut binecuvantarea Duhului Sfant.


ACATIST de MULTUMIRE


luni, 21 mai 2012

Eclipsa inelara de Soare - portal cosmic pentru dimensiunea a cincea

Sa privim eclipsa, energiile de curatare, incarcare cu lumina si codurile iubirii cristice aduse de lumina stelara din Alcyone pentru acces in frecventele iubirii din dimensiunea a cincea cristalina cristica.

8 fatete, 8 imagini, 8 trairi ale aceleiasi binecuvantari.

Annular Solar Eclipse - May 20th 2012 - China


Annular Solar Eclipse - May 20th 2012 - USA Albuquerque, New Mexico


Rare Annular Solar Eclipse - Set the Controls for the Heart of the Sun







Prin comunicarea din 11 04 2012 Arhanghelul Metatron ne dezvaluie detalii ale energeticii eclipsei si urmarilor ei :
...S-au pus bazele activării unui portal corespondent pentru cea de a 12 dimensiune, ca urmare a trezirii (activării) Declanșatorului Cosmic Cristalin (Trigger Cristalin Cosmic), la data de 20 martie 2012, cu un vârf de manifestare în 20 mai 2012, data eclipsei de Soare. Aceste aducțiuni energetice sunt obligatorii pentru stabilizarea frecvențelor și caracteristicilor Noului Pământ.

Atât umanitatea cât și corpul fizic al Pământului se află în procesul transcederii planului dualității, programul prevăzând modalități de evitare a rămânerii și afundării acestor două componente în dimensiunea a 3-a .

Deschiderea dimensională ce va fi adusă de eclipsa de soare din 2012, va fi cea mai amplă din punctul de vedere al calității energiilor, ea reactivând frecvențele Epocii de Aur din timpul Atlantidei, localizată cu 35.000 de ani în urmă.

Energia cristalină va fi diferită de cea provenită de la Trigger, deși va fi foarte amplă și de profunzime. Acest flux energetic va ajunge pe Pământ prin portalurile de la Giza și Moody.

Al 13 domeniu.
Deşi energia cuantică cristalină va fi inițial accesibilă vouă încă din cea de a 5-a dimemnsiune, întregul spectru al acestei energii se regăsește abia în cea de a 12 dimensiune. Ca un corespondent, în aspectul cristalin al conștiinței la nivelul regatului meneral al Pământului, vibrațiile celei de a 11 dimensiuni se regăsesc în reflexele aurului iar cele ale dimensiunii a 12-a, în platină. Trebuie spus că frecvențele cele mai mari care pot exista pe Pământ (în cristale) nu pot depăși vibrațiile dimensiunii a 12-a, adică cu o unitate mai mică decât ceea ce se poate găsi în Inelul de Foc creat de Trigger. Deci, din spectrul de vibrații provocat de Trigger, cea mai mare frecvență care va putea fi ancorată pe Pământ va fi cea corespunzătoare celei de a 12-a dimensiuni .
SURSA: www.Earth-Keeper.com .

duminică, 13 mai 2012

Vedem Nibiru la Polul Sud sau nu ?

În 25 martie 2012, Tolec (reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pământ)
răspunde şi la alte întrebări care i-au fost adresate în legătură cu alte evenimente ce sunt semnalate de către cititori. Una dintre întrebări a fost adresată pe 18 martie 2012:

"Ce este această planetă, sau lună, care este semnalată de către oamenii care trăiesc în regiunea Polului Sud, vizibilă fiind pe cer? Este cumva o lună a lui Nibiru?

Răspuns: Nu, nu este deloc o lună a lui Nibiru. Mulţi se hazardează să facă astfel de afirmaţii, fără să cunoască care este realitatea. Este bine că a venit o astfel de întrebare.

Da, acest obiect ceresc se află în spaţiul de vizibilitate al Antarcticii, al Polului Sud, şi apare ca un mare obiect sferic, ca un planetoid. Trebuie să ştiţi că acest planetoid este însă unul artificial. Poate că se aseamănă cu o planetă sau cu o lună (satelit)... dar de fapt este o structură complet artificială.

Este de fapt o staţie spaţială ştiinţifică care urmăreşte permanent condiţiile şi evoluţia acestora pe Pământ şi Soare.

Această staţie spaţială ştiinţifică a fost trimisă de către oamenii de pe Jupiter (care trăiesc în cea de-a 5-a dimensiune vibratorie), ca o favoare pentru cei din sistemul Tau Ceti (care este cel de-al 10-lea membru stelar din Consiliul Andromeda), cu scopul de a urmări permanent activitatea erupţiilor solare, pentru a măsura şi evalua continuu cauzele şi efectele acestora, pe măsură ce schimbările evolutive necesare continuă să se manifeste în acest sistem solar, şi care afectează câmpul magnetic planetar de la Polul Nord şi până la Polul Sud.

Vă rog să aveţi în vedere că urmează absolut sigur o schimbare (o inversare) a polilor magnetici ai Pământului. Staţia spaţială ştiinţifică măsoară şi urmăreşte permanent activităţile solare care se desfăşoară chiar şi pe cealaltă parte a Soarelui, cea pe care noi de pe Pământ nu o vedem.

De asemenea, staţia monitorizează topirea calotelor polare ale Terrei, creşterea nivelului oceanelor, condiţiile anormale atmosferice care sunt din ce în ce mai numeroase, etc. Probabil că aţi înţeles deja care este scopul. Staţia spaţială ştiinţifică îşi face datoria faţă de Pământ pentru că în această perioadă au început schimbări majore pe planeta noastră.

Trebuie să ştiţi că această staţie spaţială este deservită de către un personal format din 200 de oameni de pe Jupiter (astro-fizicieni, geologi, ingineri şi alţi cercetători) care monitorizează, măsoară şi evaluează permanent toate datele de care dispun. Ei apoi trimit toate aceste date (împreună cu rapoartele detaliate) echipei care se află pe principala biosferă a Consiliului Andromeda.

Această staţie spaţială efectuează mereu şi mereu acest tip de măsurători, de monitorizare continuă a planetelor care trec prin schimbări majore. Ajutorul oferit de Jupiterieni este de o foarte mare importanţă, atât pentru planeta Pământ, cât şi pentru Consiliul Andromeda, în aceste timpuri de schimbări majore în urma cărora Terra va ascensiona şi va deveni o lume în cea de-a 4-a dimensiune vibratorie.

Această staţie spaţială este una dintre cele 4 (patru) staţii spaţiale ştiinţifice care sunt poziţionate fiecare în apropierea Pământului, în vederea monitorizării şi măsurării tuturor activităţilor de schimbare care au loc în acest proces de transformare evolutivă.

Antarctica February 27, 2012

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro