sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Finalizand 2009 , creem impreuna 2010

KAREN BISHOP
2010…Anul creativitatii, materializarii si al exprimarii de sine
1 Ianuarie, 2010

Ce an diferit si interesant “poate” fi, pentru multi dintre noi, 2010…anul creativitatii, materializarii si al exprimarii de sine. Sau, cu alte cuvinte, inceputul crearii Noii Lumi, deoarece prima faza a procesului Inaltarii s-a incheiat.
Atunci, unde ne aflam, in acest moment special in timp, cum am ajuns aici si incotro ne indreptam?

Desi pare ca nu prea s-a intamplat mare lucru, sau poate ca a fost foarte multa liniste, de fapt au avut loc multe pregatiri si restructurari pentru noua etapa.
Separarea lumilor a avut loc in septembrie, deci a trecut prea mult timp de cand ne-am despartit de vechea realitate si ne-am aventurat intr-una noua.
Aceasta separare a creat o miscare enorma pentru Noua Planeta Pamant, intrucat a fost impinsa pe un nou fagas in univers si acum ocupa o pozitie intr-un spatiu cu o vibratie noua si mai inalta.

In acest timp, totul si toate ce se aflau la suprafata si in interiorul Pamantului au fost miscate din vechile lor fagase. A fost necesara crearea unei cantitati enorme de energie pentru a se realiza aceasta miscare si multi dintre noi am simtit-o foarte intens. In aceasta perioada, totul a fost impins, astfel incat orice parte intunecata, sau in stare de adormire, ramasa in noi a fost scoasa la iveala (tocmai cand credeam ca mare parte din purificarea noastra interna s-a terminat, pentru o perioada!).
A fost o actiune masiva si un eveniment monumental.
Cu putin timp inainte de acest proces, care ne-a impins in locuri noi, multi s-au trezit in case noi, fie prin schimbari facute in casele noastre actuale, sau chiar prin mutarea fizica in locatii noi ale planetei. Multi dintre noi au fost asezati in case noi, astfel incat sa se afle in spatii pline de pace, liniste si confort, in timpurile ce vor veni. Deci, au fost multi care au ajuns intr-un loc foarte nou, doar ca sa simta ca nu s-a intamplat mare lucru dupa sosirea lor, ceea ce i-a facut sa se simta uluiti si poate chiar dezamagiti – dar, chiar si asa, lucrurile au progresat, cu adevarat, pe drumul lor spre nivele mai profunde si mai inalte. A avut loc o miscare mai profunda si e nevoie de timp pentru ca toti pasii necesari sa fie parcursi.

Deci, dupa ce noile locatii au fost ocupate, iar unii chiar au ramas in locurile lor actuale, a avut loc miscarea masiva.
Dupa ce Pamantul si toti locuitorii lui au ajuns intr-un spatiu foarte nou, am simtit impamantare, o perioada de liniste si o scurta relaxare. Si multi dintre noi chiar aveau nevoie de asa ceva. Intr-adevar, am ajuns intr-un loc foarte nou.

Aceasta senzatie de dezamagire si impamantarea a durat foarte putin, fiindca, dupa ce Pamantul a ajuns in noul sau spatiu din cosmos, a inceput un proces de clatinare, pentru a-si incheia alinierea pe care l-am resimtit-o ca pe o miscare cand in sus, cand in jos. Iar in tot acest timp, energiile inalte au fost prezente, pentru a crea si sprijini acest proces, si ele chiar au miscat mai multa energie inauntru si in afara.

Atunci am putut simti Intunericul. .........Depresie, dezgust fata de sine, o mare negativitate si inutilitate, panica si neliniste - au fost doar cateva dintre simptomele sosirii energiei inalte si a energiei cu vibratie joasa care a mai ramas in interiorul nostru. Aceasta energie inalta a rezultat din noua noastra pozitie in cosmos.
In plus, deoarece trebuia sa ne pregatim in interior pentru aceasta noua etapa, cei mai multi dintre noi mai aveau inca energii personale ce trebuiau sa fie echilibrate si aliniate. In acelasi timp, intrucat chiar ne impamantam in Noul Pamant cu noile noastre energii cu vibratie inalta, dar si cu cele ale Pamantului, energii foarte vechi ale intunericului, adormite in interiorul Pamantului, au fost si ele miscate din vechile lacasuri. Imi amintesc de unele zile in care conduceam masina si vedeam aceste energii plutind la suprafata Pamantului si ma gandeam ce vremuri ciudate traim!

Dar se petreceau si mai multe lucruri, fiindca impingerea si realinierea masiva au impins, literalmente, la un loc acele energii care intr-adevar se vor conecta intr-un mod Divin, in timpurile ce vor veni. Adaugati la toate acestea energiile cu vibratie inalta, care sosesc prin chakrele coroana si creeaza presiuni masive asupra sinusurilor si capului, precum si alergii si raceli ciudate, asa ca nu e de mirare ca aveam nevoie de o pauza la un moment dat! Atat de multe lucruri se petreceau in acest timp, incat era aproape imposibil sa te mai raportezi la un tipar normal. Imi amintesc ca simteam intr-adevar ca este nevoie sa trimit un mesaj in fiecare zi.

De la separarea lumilor, din septembrie 2009, chiar ne-am impamantat, pas cu pas. Acest lucru trebuia sa aiba loc la solstitiul din iunie 2009 – dar, asa cum am mai scris de multe ori pana acum, (aici pregatiti-va pentru o energie veche si plictisitoare…), la nivelul sufletelor noastre, ne-am decis sa ne separam de vechea realitate. Sufletelor ce locuiesc aici li s-a dat suficient timp sa se deschida si sa se dezvolte si acest lucru a creat o intarziere de 6 luni (in plus fata de intarzierea de doi ani…si da, la nivelul sufletelor am fost de acord sa-i mai dam acestui proces ceva timp).

Deci, am lasat in urma vechile noastre vieti care erau legate de prima etapa a procesului Inaltarii, am renuntat la bagaje si multi dintre noi ne-am parasit familiile si pe cei dragi, care nu erau inca pregatiti sa se deschida, sa se dezvolte si sa lase in urma tipare si comportamente cu energiei joasa.

Repozitionarea Noului Pamant si a celor ce il locuiesc a inceput rapid, imediat dupa separare. Din nou, dupa ce repozitionarea a fost aproape terminata, procesul impamantarii a inceput sa se intensifice si sa se desfasoare cu pasi mici, dar intr-un ritm accelerat, iar acum suntem pe fagasul normal. Desi parea ca nu se intampla nimic, de fapt au avut loc foarte multe, pentru ca noua noastra fundatie sa poata fi sustinuta. Incepem crearea unui Nou Pamant, iar acesta are nevoie, bineinteles, de un nou fundament.

Solstitiul din 21 decembrie 2009 a avut un rol vital, deoarece a sustinut foarte mult impamantarea noastra in Noul Pamant. Acest Nou Pamant este, bineinteles, creat de noi – si astfel, suntem pusi sa devenim ingrijitorii si creatorii care am venit sa fim. Insusi Noul Pamant are acum o vibratie mai inalta si de aceea el emana acum energii mai inalte el – precum facem si noi. Pamantul este cheia – asa cum suntem si noi.

Deci, unde suntem acum? Unde suntem acum, in acest proces – si la ce ar trebui sa ne asteptam in timpurile ce vor veni?

Chiar acum este posibil sa va simtiti goliti, deconectati, dar acest lucru se intampla doar pentru ca ne aflam in procesul de conectare cu noi insine. Taramurile inalte se regasesc foarte mult in noi, in acest moment, iar prin acest proces trecem acum. Aici trebuie sa ne conectam pentru a crea o baza absolut noua.
Suntem in procesul de a ne reaminti cine suntem si de ce ne aflam aici, pe Pamant, ce avem de facut aici si care este menirea noastra. Iar acest proces va continua sa se desfasoare, pe masura ce ne impamantam si mai mult in Noul Pamant. De sus pana jos, fara efort, fiecare celula din corpurile noastre este umpluta incet cu aceste amintiri ale sufletului. Acest lucru se va intensifica, fiindca Pamantul se odihneste acum la locul lui adevarat si binemeritat, in cosmos. Deci, acum este momentul.

Intr-un fel foarte ciudat, este posibil sa simtim ca mergem inapoi – sau, mai degraba, inapoi in timp (si nu ma refer la Mercur, care retrogradeaza, desi si el sustine cu adevarat procesul nostru). Ceea ce se intampla este ca ne reconectam cu sinele nostru adevarat si autentic. Ne indepartam (si aproape am terminat aceasta etapa) de tot si toate cele care au legatura cu prima etapa a procesului Inaltarii. Desi acest proces de regasire a sufletelor noastre, ale celor care am fost noi inainte de inceputul primei etape, a avut loc in cea mai mare parte a lui 2009, etapa de acum este putin diferita.

In cea mai mare parte a lui 2009, am renuntat, in cea mai mare parte, la vechile noastre roluri. Acum, ne reconectam cu noile noastre roluri. Motivul pentru care ne intoarcem la ele, sau poate sentimentul ca ne intoarcem in timp, este ca acum devenim sufletele care trebuiau sa fie astfel de la inceput. Acest lucru inseamna ca ne reconectam si ne reamintim si ca devenim cei care am venit sa fim, sufletele care au venit pentru a crea Noul Pamant. Aceste amintiri si tipare ale sufletului erau intacte in noi cand am sosit, dar prima etapa a procesului de Inaltare a creat diferite roluri, fiind intca inentia noastra in acel moment a fost sa ridicam vibratia si constiinta planetei, pentru a crea fundatia si locul care ne va ajuta si ne va permite sa cream acest Pamant Nou.
A fost necesar sa-l cream intr-o energie de vibratie mai inalta. Asa ca, desi rolul nostru primordial din prima etapa a fost sa ridicam vibratia Planetei, ne-am straduit sa ne indeplinim si rolul legat de crearea unui Nou Pamant.
ACUM, trebuie sa ne concentram numai pe acest rol initial,de ridicare a vibratiei mamei Pamnat, intrucat a venit, IN SFARSIT, vremea ca viziunea noastra sa se materializeze.

In prezent, senzatia ca mergem inapoi in timp se manifesta prin intalnirea neasteptata cu prieteni foarte vechi din trecut, cu care chiar tinem legatura sau ii intalnim din cand in cand, apoi mergem mai departe. Ne conectam cu cei care ne stiu de atunci. Ne conectam cu cei care reaprind planurile sufletului cu care am sosit inainte de inceputul primei faze a Inaltarii. Ne realiniem cu aceste energii vechi din interiorul nostru, in toate modurile, inainte de a trece la o noua faza de creatie si experimentare. Experienta conectarii cu vechi prieteni a inceput, de fapt, acum cateva luni, dar atunci am schimbat brusc planurile prin separarea lumilor, ne-am mutat intr-un spatiu nou in cosmos, iar acum reluam acest proces de la inceput.

Se deruleaza si un alt scenariu. Unii dintre noi finalizeaza acum ceea ce a mai ramas din scenariul vechiului nostru suflet, inainte de a ne muta in Raiul nostru de pe Pamant. Aceste vechi scenarii ale sufletului nu au putut fi terminate, fiindca prima etapa a Inaltarii s-a suprapus peste atat de mult intuneric, astfel incat planurile noastre au luat-o razna, ca sa zic asa, iar prima etapa a procesului Inaltarii a fost mai intensa decat am anticipat, asa ca unii dintre noi nu au putut sa-si creeze sau sa-si incheie o parte din scenariul sufletului, pe care au venit sa-l experimenteze. In acest timp, parea ca intunericul conduce, asa ca vibratiile care ne inconjurau nu erau suficient de inalte pentru a ne permite sa facem ceea ce venisem sa facem.

Acum, pentru ca lumile au fost separate, ne-am eliberat total de vechile experiente ale ultimilor zece ani, iar unii dintre noi pot continua sa opuna o oarecare rezistenta la ceea ce am venit initial sa experimentam. Oricum, nimic nu a luat-o cu adevarat anapoda…pur si simplu am avut libertatea de a alege. Aceasta libertate de a alege ne ducea pe o cale, iar atunci am ales ca, urmand lumina, sa mergem inainte urmand o alta cale si experimentand realitatea cu care eram obisnuiti din toate punctele de vedere. In aceasta noua realitate se afla majoritatea dintre noi. Iar pentru a pune fundatia si a implementa noul model din toate punctele de vedere, unii dintre noi pot acum, in sfarsit, sa desavarseasca ceea ce au venit sa experimenteze in vederea pregatirii Noului Pamant pentru aceasta etapa. Desi ni se pare ca mergem inapoi in timp, nu facem altceva decat sa traim aceasta experienta intr-o lume noua, care o poate sustine, cata vreme vechea lume nu o mai poate face.

Astfel, locuim acum intr-o lume care pana la urma va capata din nou sens pentru noi.
Un alt scenariu prezent acum este legat de restructurarea si formarea noii realitati la nivelurile de varf.
Cu alte cuvinte, construim o noua fundatie, prin restructurarea afacerilor noastre, a caselor noastre, a sinelui nostru, sau a orice altceva, pentru a crea o noua fundatie pentru noi insine. Cream acum de la nivelul Pamantului in sus, si de aceea avem atat de multa incredere sa ne impamantam si sa locuim in profunzimile Noului Pamant. Restructurarea reprezinta prima etapa, care se desfasoara chiar acum. Astfel, multe vor veni catre noi fara efort, daca vor fi legate de aceasta tema. Lucrurile sunt intr-adevar Divin orchestrate.
Dupa ce vom restructura, vom transmite mai departe ceea ce a rezultat din restructurare sau din noua fundatie pe care am construit-o, creand si mai multe “tentacule”, care vor dezvolta si mai mult noua noastra realitate. Apoi, dupa ce propria noastra realitate si scopul sufletului sau al inimii noastre vor fi destul de evidente, ne vom conecta in acelasi mod cu fratii si surorile noastre si vom crea o noua retea pentru noua planeta Pamant.

Va deveni un mod normal de viata sa traim de la nivelul inimii. Vom ajunge sa stim ca inimile noastre sunt cele mai bune calauze si vom folosi des indemnurile lor. Inimile noastre s-au deschis destul de mult in ultimii zece ani, pur si simplu fiindca prima etapa a Inaltarii ne-a deschis atat de mult in partea superioara a spatelui si in zona gatului, permitandu-ne sa ne deschidem aripile de ingeri.
Dar, in ultima vreme, inimile noastre s-au deschis si din alte motive.

Cu toate ca unii dintre noi au inteles, la nivel intelectual, ce inseamna sa actionezi de la nivelul inimii (unii fiind mai buni decat altii in aceasta perceptie!), datorita intregii dureri si suferinte la care am asistat sau pe care le-am experimentat in ultima vreme, ne-am deschis si mai mult inimile (probabil ca ele fusesera “inchise” din momentul plecarii din vechea realitate, de care trebuia sa ne despartim, separandu-ne si lasand-o in urma).
Avand o inima deschisa, care ofera si primeste iubire, am reusit sa ne simtim mai bine pe parcursul acestor vremuri provocatoare, dupa ce am parasit vechea realitate; iar acum, ne putem reaminti acest lucru, reusind, astfel, sa accesam acest spatiu al inimii, ca fiinte cu o vibratie mai inalta, gasindu-ne mult mai usor linistea, Mai mult, cand experimentam ceva care ne da o stare de bine, inimile noastre se deschid din nou, trezindu-ne emotii puternice si dorinta de a plange. Recunostinta si inima deschisa sunt mijloacele noastre de alinare in vremuri de mare suferinta si provocari.
Mai mult, multi dintre noi vor afla cu adevarat ca si-au descoperit partenerii “perfecti”, fiindca acestia vor detine cheia care deschide accesul catre Divinitate. Cand vom trai aceasta experienta, vom varsa lacrimi de bucurie Divina. Totul este legat acum de puterea inimilor noastre.

Astfel, procesele mentale, analitice si de gandire vor fi inlocuite treptat de procese care tin de emotii si de inima. Este posibil sa facem conexiuni carora intelectul nu le vede sensul, dar inimile noastre le pot descoperi valoarea.
Muzica ne va calauzi drumul, fiindca genereaza emotii si modalitati de exprimare care ajung dincolo de gandurile si mintile noastre. Astfel, este posibil ca, dintr-o data, sa simtim ca nu ne mai saturam de muzica sau sa avem o imensa dorinta de a crea ceva legat de sunete (de exemplu, de cateva saptamani, simt impulsul de a crea carti-audio, intrucat, pentru mine, scrisul este cea mai valoroasa forma de expresie, iar sunetul le va conferi cartilor posibilitatea unui nou nivel de exprimare).
Creatia va reprezenta tema principala pentru 2010.
Daca privim in jurul nostru, vom descoperi (si deja vedem de acum) ca deja am creat o parte din ceea ce in trecut doar visam. Este posibil ca pur si simplu sa nu observam ceea ce se afla chiar sub ochii nostri, pentru ca poate am ales sa ne concentram asupra lucrurilor pe care le consideram „gresite”, aceasta fiind perceptia predominanta in trecutul recent.

Restructurand si asezand noua fundatie, ne pregatim pentru ceea ce va veni. Desigur, acest lucru implica si finantele noastre. Am tras foarte mult pentru a ajunge intr-un spatiu foarte nou. Este posibil sa devenim foarte retinuti cand va trebui sa o luam de la capat. Va impartasesc ce a functionat pentru mine pana acum: imi doresc ceva anume, intr-un mod detasat, iar apoi astept sa vad cum se manifesta ceea ce mi-am dorit. Si poate nu va vine sa credeti, cat de multe dorinte au prins viata. Este cel mai bine pentru noi sa incepem cu lucruri simple. Aceasta practica ne readuce in sa si ne plaseaza intr-o pozitie de putere, si cred ca asta ne trebuie multora dintre noi.

Gandirea pozitiva si speranta sunt de asemenea foarte importante. Putem alege sa credem ca lucrurile chiar se vor desfasura altfel acum, fiindca suntem, fara exceptie, creatorii de drept ai noii noastre realitati.

Acest proces al impamantarii este creat pentru a ne reda puterea si increderea in noi. Incetul cu incetul, am realizat ca suntem din nou la karma, desi in ultimii ani parea altfel. Am inteles, de asemenea, ce anume vrem sa cream, fiindca am evoluat si am ajuns foarte departe din punctul de vedere al creatiei interioare conferite de prima etapa a Inaltarii... care ne-a propulsat la niveluri mai inalte de creatie.

Da, o luam din nou de la capat. Ne intoarcem la identitatile sufletului, pe care
le-am incorporat atunci cand am ajuns pentru prima oara pe Pamant, fiindca am incheiat procesul de ridicare a vibratiei Planetei prin noi insine. Acum, putem lasa trecutul in urma si o putem lua din nou de la inceput, cu un plan intact al sufletelor noastre originare.

Ar putea aparea unele capcane? Ca si in trecut, avem cu totii liber arbitru si posibilitatea de a alege in functie de ceea ce vrem sa fim si sa cream.
Frica si gandirea analitica pot distruge si influenta foarte usor obiectul creatiei si al experientelor noastre. De asemenea, cand noile noastre roluri si contributii, sau identitatile originare ale sufletului nostru incep sa patrunda in lumea noastra interioara, totul fiind amplificat in taramurile inalte, este posibil sa apara pericolul saturarii. Acest lucru poate genera atitudini de genul “doar ce am eu este important si numai despre asta ar trebui sa vorbim” sau “nu-mi spune mie ce sa fac sau sa cred”, intrucat, atunci cand incepem sa ne exprimam in mod liber, avem tendinta de a crede ca libertatea se manifeste in acest fel. Multi dintre noi au obosit sa se tot simta victime! Dar, intrucat ajungem sa incorporam scopurile si planurile originare ale sufletului nostru, ni se va cere, de asemenea, sa experimentam si sa contribuim la armonizarea intregului, intrucat partea noastra va fi foarte vizibila pentru ceilalti.

Atunci, este cu adevarat util sa nu uitam ca partea noastra reprezinta doar
o parte, care trebuie sa se armonizeze cu multe alte parti, pentru a se crea un intreg.
Va fi foarte util sa recunoastem si sa onoram partile pe care le au fratii si surorile noastre. Timp de multi ani, am vazut cum se desfasoara acest scenariu, care nu a facut decat sa duca la pierderea oricarei sperante privind crearea unei noi realitatati, iar ceea ce este cel mai important, a sansei de a contribui in comun la implinirea acestui deziderat. In stadiile incipiente, este posibil sa se intample astfel, fiindca libertatea noastra de a crea va fi imensa.
Dar, in cele din urma, va trebui sa recunoastem ca avem nevoie cu adevarat unii de ceilalti, daca nu dorim sa cream totul de capul nostru, sau sa traim o experienta solitara, care sa iasa din fagasul constiintei de grup.
Dar, cine stie? Depinde doar de noi, orice s-ar intampla.
Suntem acum in spatiul unei lumi noi. Sa speram ca nu vom crea zbaterea si intunericul care exista in lumea pe care am lasat-o in urma…

In aceasta lume noua putem, bineinteles, sa cream tot ceea ce alegem. Putem crea o realitate individuala, de unii singuri, care sa reflecte fidel cine suntem si ce este important pentru noi. Astfel, vom intelege ca nu trebuie sa ne ingrijoreze nimic din ceea ce se petrece in zone care nu se afla in asa zisa “jurisdictie” a noastra. In curand, in lumea veche se vor petrece multe, dar, daca ne amintim ca nu mai locuim acolo, putem capata un sentiment de siguranta si confort, stiind ca ceea ce cream noi acum este foarte nou si diferit si foarte departe de ceea ce se intampla acolo. Treptat, pe masura ce incepem sa lasam fricile noastre din trecut sa se duca, si ne depasim timiditatea, experientele si abilitatile noastre de a crea vor deveni o a doua natura. Cel mai probabil, acest lucru se va intampla mai intai la nivel individual, inainte de a ne conecta cu altii…incepand de jos si apoi „propagand”.

Vor mai, oare, suisuri si coborasuri? Intram intr-un nou teritoriu, iar suisurile si coborasurile fac parte, de obicei, din peisaj. Dar, din nou, cine poate sti, fiindca intodeauna ceea ce se intampla depinde de noi.
Acum, tema principala este ca suntem creatori supremi.
Depinde de noi ce cream si cu cine. Asa cum am mai scris de multe ori inainte, combinarea energiilor noastre va contribui foarte mult la miscarea mai intensa si mai rapida a energiilor. Atunci cand suntem mai multi, miracolele se intampla mai repede, iar energiile mai inalte sunt mai usor mentinute. Pentru ca prima etapa a Inaltarii s-a incheiat, NOI suntem cei care mentinem acum energiile mai inalte, iar atunci cand combinam aceste energii cu energiile altora, cream o noua realitate si pentru noi. Adaugati si faptul ca in taramurile inalte totul este amplificat si ca avem acum o reteta foarte incitanta pentru „orice va urma”.

Dupa cum stiti cei mai multi dintre voi, nu este obligatoriu ca cele citite aici sa corespunda cu realitatea si experienta voastra. Acum, avem libertatea de a crea orice alegem sa cream, ceea ce inseamna ca depinde de fiecare dintre noi ce realitati minunate alegem sa materializam pentru noi.

Pe masura ce lucrurile incep sa progreseze, chiar daca mai incet, de la baza spre varf, si pe masura ce realizam ca intr-adevar carma este in mainile noastre, noua noastra lume se va naste.
Toate acele dureri de picioare si din partea inferioara a spatelui pe care unii dintre noi le-au resimtit erau doar o pregatire pentru ancorarea in aceasta noua realitate incitanta care va aparea si mai lin, de jos in sus.

Sa inchinam pentru un 2010, incitant si miraculos!

Cu multa iubire si recunostinta,
Karen

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro