sâmbătă, 8 martie 2014

Următoarele zile – Triumful activării unității

Pleiadienii – 

.
pleiade_urmatoarele_4_zile.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Mesaj primit prin Anna Merkaba, 6 Martie 2014
 Preaiubiți copii dragi ai Universului,
A sosit timpul să vă ridicați din nou „săbiile de iubire și lumină” și să vă conectați canalele de comunicare cu Divinul, pentru a îndeplini o sarcină importantă care vă este la îndemână! Ceea ce noi v-am comunicat timp de luni de zile este pe cale să se activeze ca atare.
Vă rugăm din nou să vă uniți forțele într-o unitate puternică și să intrați într-o stare meditativă de pozitivitate, bucurie, fericire, armonie, înțelegere și pace! Vă rugăm să intrați într-o stare meditativă pe durata următoarelor patru zile pământești!
A sosit timpul pentru voi toți să vă activați tulpinile din structura voastră subanatomică, structuri care v-au fost, într-adevăr, trimise din Pleiade.
Ignorând ceea ce voi percepeți prin intermediul mass-mediei voastre, rămâneți, vă rugăm, focalizați pe un singur obiectiv și doar pe un obiectiv, pe A FI în ARMONIE. Pentru că vremurile în care intrați vor fi tumultuoase și foarte multe vor ieși la iveală, mai multe energii care au ca scop  curățarea vor fi eliberate în atmosfera voastră și, ca atare, multe se vor schimba.
Prin urmare, este necesar ca voi să vă pregătiți să fiți în armonie cu tot ceea ce vedeți, să nu judecați, să deveniți observatorul a tot ceea ce se desfășoară în fața voastră, fiind totuși facilitatorul energiilor înălțătoare și pozitive.
Vă rugăm, încă o dată, să intrați într-o stare meditativă pe durata următoarelor patru zile pământești! Patru zile pământești de-ale voastre! (7 Martie – 10 Martie 2014)
Pe măsură ce negativitatea pe care o percepeți în lumea voastră crește, voi aveți de susținut pacea, bucuria și armonia, fericirea, libertatea în sfera voastră de înțelegere a vieții.
Focalizați-vă pe ceea ce vă este la îndemână, acordați atenție îndrumării pe care o veți primiți de la ghizii voștri, pentru că, din nou, voi sunteți foarte necesari. Pentru că trebuie să existe un echilibru, vă rugăm să înțelegeți, preaiubiții noștri dragi, că voi sunteți ființe extrem de puternice care au venit în aceste timpuri în scopul de a facilita schimbările necesare la care pământenii au visat de eoni și, prin urmare, voi trebuie să vă amintiți instruirea pe care ați primit-o înainte de încarnarea voastră pe Gaia.
Antrenarea de a rămâne în echilibru, antrenarea de a rămâne în iubire, antrenarea de a folosi puterea iubirii și a înțelegerii, în scopul de a vă influența mediul imediat înconjurător, Mama Pamant și întregul univers, vă va ajuta! Deci fiți pregătiți preaiubiților, pentru că momentul este ACUM! Fiți pregătiți!
Să știți că turbulențele pe care sunteți pe cale să le experimentați sunt de natură pozitivă! Dacă mintea voastră percepe că nu ar fi așa, ințelegeți că ele sunt!
Pentru ca o mare schimbare să poată avea loc, pentru ca o lumină măreață să se poată ancora în Gaia, întunericul trebuie să se retragă și echilibrul între ”întuneric” și lumină trebuie restaurat: pentru că TOTUL isi cauta echilibrul, pentru că totul este una și UNA ESTE TOTUL!  
Stați în puterea voastră, stați în lumină, păstrați armonia și echilibrul! Susțineți viziunea acelui ACUM pe care doriți să-l experimentați, pentru următoarele voastre patru zile pământești!
Să știți că sunteți susținuți, dar înțelegeți totuși că voi sunteți cei care facilitează schimbările, voi, cu energiile voastre! Nu vă îndoiți de voi înșivă și mergeți cu încredere în direcția UNITĂȚII, PĂCII, ARMONIEI și ÎNȚELEGERII pentru tot!
Vă iubim! Suntem alături de voi!
 ************ [nota Annei Merkaba]: Repostez din nou acest material cu privire la modul în care să vă mențineți energia în echilibru…
Vă rugăm să faceți tot ceea ce este posibil pentru a vă menține energia în echilibru, în pace, în armonie, în lumină, în iubire necondiționată. De îndată ce simțiți că ieșiți din echilibru, vă rugăm să găsiți o cale de a reintra în starea de echilibru, faceți orice ce funcționează pentru voi.
O modalitate foarte bună care funcționează instantaneu pentru mulți, pentru că ea aliniază fiecare chakră energetică din corpul vostru, este următoarea:
Stați drept și așezați-vă palmele în poziția ”de rugăciune” cu picioarele alipite. Închideți ochii și începeți să respirați calm, de 7 ori. În timp ce insipirați, gândiți-vă la culoarea fiecărei chakre și respirați în chakra corespunzătoare fiecărei culori. Deci, dacă începeți cu chakra coroană respirați în ea culoarea violet/mov și simțiți cum chakra voastră se activează prin faptul că vă focalizați pe deplin asupra ei, simțind cum senzații de furnicături date de activare și pace se răspândesc  în acea zonă a corpului vostru, iar când expirați gândiți-vă că tot ceea ce nu funcționează pentru binele vostru cel mai înalt vă părăsește corpul. Continuați să faceți acest lucru până când faceți toate cele 7 respirații. Apoi ridicați-vă mâinile cu palmele alipite, deschideți-vă brațele, lăsați-le încet în jos pe lîngă corp și puneți-vă palmele pe partea exterioară a picioarelor voastre.
Asta este tot, ar trebui să vă simțiți pacea, armonia și echilibrul restabilite!
Vă iubesc pe toți, vă trimit fiecăruia dintre voi iubire, lumină, sănătate, bucurie, echilibru, armonie, răbdare, abundență și fericire!
 Anna Merkaba
multumim Monica 

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro